DESPRE NOI

Lucrand in industria anvelopelor inca din 1997, actionarii Express Service Roti au constatat in anul 2002 ca nicio firma din domeniu nu putea repara corect si durabil anvelope grele. Astfel s-a nascut Express Service Roti.

Astazi Express Service Roti este una dintre cele mai prestigioase firme din domeniul anvelopelor grele, fiind prima companie din Romania care ofera servicii complete de reparatii si montari/demontari de anvelope grele de orice dimensiuni.

Soluţii profesioniste de vulcanizare

Înţeparea sau alte deteriorări ale anvelopelor noi dau mari bătăi de cap transportatorilor, aceştia trebuind să găsească soluţii pentru repararea pneurilor, care, de altfel, ar mai putea fi folosite multă vreme. În special în cazul anvelopelor de dimensiuni mari vulcanizarea nu se poate face „după ureche“, iar multe firme cu flote preferă să apeleze la serviciile unei companii specializate.


Express Service Roti se ocupă cu asigurarea reparaţiei pentru orice marcă şi dimensiune de anvelope, importând toate consumabilele necesare pentru service-ul pneurilor. Printre principalii clienţi se numără firmele de transport cu flote, firmele care opereaza in agricultura si in cariere si combinate industriale, care reprezintă aproximativ 80% din portofoliu, dar se lucrează şi pentru importatorii şi dealerii de anvelope care subcontractează servicii de reparaţii atunci când sunt foarte aglomeraţi şi au de onorat anumite termene.

DSC04390

DSC04390

Garanţie pe viaţă

Repararea anvelopelor se face la cald, iar apoi, pe interior, se reface la rece structura de cord de rezistenta. Tehnologia utilizată a fost importată de la producătorul Tip Top, din Germania, la ora actuală fiind echipate două service-uri fixe, în Bucureşti şi alte 3 ateliere mobile. Acestea din urmă sunt extrem de utile mai ales în cazul anvelopelor agricole si industriale care se montează şi se demontează mai greu.


Pentru toate reparaţiile efectuate, Express Service Roti oferă garanţie pe viaţă intervenţiei respective. În afară de reparaţia anvelopelor, compania se ocupă şi cu colectarea anvelopelor care trebuie reşapate. Pentru aceasta sunt încheiate contracte cu diverse firme specializate, clientul beneficiind de avantajul serviciului complet: anvelopa este luată din curtea acestuia şi adusă înapoi gata pentru a fi pusă la muncă. „Deşi subcontractăm reşaparea anvelopelor pentru colaboratorii noştri, nu ne ocupăm şi de colectarea anvelopelor uzate pentru distrugere.