Pentru siguranta dumneavoastra, cat si a celorlalti participanti la trafic este absolut necesar sa detineti doua seturi de anvelope: cele pentru vara si cele de iarna.

Cu toate acestea, depozitarea anvelopelor reprezinta o problema pentru multi dintre soferi, mai ales pentru cei care locuiesc la bloc si nu dispun de garaj, acces la subsol sau balcon.

wheels-342253_640

Anvelopele se pot deteriora cu usurinta daca nu sunt pastrate in conditii adecvate, astfel ca noi am creat serviciul numit „hotel anvelope”, prin care anvelopele dumneavoastra sunt depozitate in conditii excelente.

Spatiul nostru special amenajat pentru depozitarea anvelopelor le protejeaza impotriva umezelii, luminii sau unor solutii ce pot degrada cauciucul. Astfel, anvelopele masinii dumneavoastra pot ramane la „hotelul” nostru timp de 6 luni, respectiv in sezonul estival sau cel rece. In sfarsit nu va mai trebui sa va faceti griji pentru depozitarea acestora, dar mai ales siguranta lor.

Oferta noastra de hotel anvelope consta in:

  • Etichetare
  • Verificare banda de rulare si adancime caneluri
  • Inspectare carcasa
  • Verificare presiune anvelope cu janta
Asadar, anvelopele dumneavoastra sunt verificate si etichetate pentru o mai buna gestionare a depozitului nostru. In plus, hotelul de anvelope este asigurat contra riscului de incendiu, furt sau alte pericole, astfel ca anvelopele dumneavoastra sunt in deplina siguranta. Acum aveti posibilitatea de a prelungi durata de viata a anvelopelor daca le depozitati intr-un mediu amenajat corespunzator. Noi va stam la dispozitie cu cele mai bune servicii de pastrare a anvelopelor de schimb, la tarife foarte avantajoase. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!