Intretinerea autovehiculului dumneavoastra este esentiala daca va doriti ca acesta sa functioneze in conditii optime.

Lipsa vizitelor regulate la un service auto specializat poate duce la economii aparent satisfacatoare, insa problemele minore pot duce la defectiuni mai grave si mult mai costisitoare decat v-ati fi imaginat. De aceea, este important sa mergeti cu masina la un service autorizat, care sa verifice starea acesteia si sa se ocupe de operatiunile de rutina.

mechanics-424130_640

In cazul in care doriti sa faceti o revizie completa a masinii sau doar unele operatiuni, precum schimb filtre, schimb placute frane, schimb ulei, schimb bucse si multe alte elemente de mecanica usoara, specialistii nostri va stau la dispozitie oricand. Veti fi intampinati de catre o echipa profesionista care isi desfasoara activitatea intr-un atelier modern, dotat cu cele mai bune echipamente, piese de schimb si ustensile.
Cu ajutorul aparaturii de diagnosticare de ultima generatie, reusim sa identificam problema indiferent de tipul de autoturism, intr-un timp foarte scurt. Datorita experientei vaste si colaboratorilor de incredere, reusim sa ne ridicam la asteptarile clientilor nostri. De asemenea, pentru a mentine un nivel de calitate cat mai ridicat, recomandam clientilor nostri sa foloseasca piese de schimb originale si consumabile de calitate. Cu toate acestea, ne adaptam serviciile in functie de bugetul fiecaruia dintre cei care ne cer ajutorul. In cazul in care sunteti interesati de lucrari de mecanica usoara, va rugam sa faceti o programare. Reprezentantii nostri va ofera toate informatiile de care aveti nevoie.