Deseori ne confruntam cu situatii in care utilajele agricole sau industriale cedeaza in timpul desfasurarii activitatilor, fara ca acestea sa mai poata fi transportate pana la service.

De aceea, ne dorim sa venim in ajutorul celor care detin utilaje ce nu pot ajunge la o vulcanizare obisnuita si va punem la dispozitie un service mobil roti agro si industriale eficient si prompt. Astfel, putem interveni in cazul tractoarelor, combinelor, incarcatoarelor frontale, excavatoarelor, utilajelor forestiere etc. pentru a remedia problema in cel mai scurt timp posibil.

IF

 
Serviciile oferite constau in:

  • Montare si demontare anvelope agricole si industriale
  • Reparatii de orice natura a anvelopelor avariate
  • Consultanta anvelope
  • Vanzari anvelope agabaritice noi sau resapate

Colaborand cu service-ul nostru mobil beneficiati de economie de timp, costuri reduse si mai putina bataie de cap. Dumneavoastra va puteti desfasura activitatea in timp ce specialistii nostri isi fac treaba cu eficienta maxima. In plus, dispunem de autoutilitare echipate dupa standardele prevazute la nivel european. Astfel, acestea sunt dotate cu scule si aparatura de ultima generatie, omologate si certificate.

Procedura de schimb a anvelopelor este completa si implica demontarea rotilor, schimbarea anvelopelor, verificarea presiunii de aer/azot, echilibrarea si montarea rotilor. In cazul in care nu detineti spatiul necesar pentru depozitarea anvelopelor, noi dispunem de un „hotel anvelope” special creat pentru toata gama de autoturisme, camioane si utilaje. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.