Ati facut pana in mijlocul drumului si mai aveti mult de mers pana la cel mai apropiat service?

Detineti o flota de autoutilitare, microbuze, camioane sau autoturisme si aveti nevoie de service pentru roti? Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu cea mai avantajoasa oferta de service mobil roti autoturisme, autoutilitare si camioane. Unitatea de service mobil este menita sa ridice complexitatea serviciilor noastre, prin interventii prompte si eficiente la adresa mentionata de client.

service auto mobil

Asadar, ne puteti solicita ajutorul indiferent ca va aflati la sediu, acasa sau in trafic, noi fiind pregatiti pentru orice fel de situatie. Serviciile oferite de catre unitatea noastra de service mobil constau in:

  • Montare si demontare roti/anvelope pentru autoturisme, autoutilitare si camioane de mic si mare tonaj
  • Reparatii anvelope pentru autoturisme, autoutilitare si camioane
  • Echilibrari dinamice
  • Verificare si monitorizare a anvelopelor
  • Interventii rapide pentru autovehiculele ramase in trafic

Detinem masini rapide, echipate complet cu toata aparatura necesara pentru interventii de succes. In plus, soferii nostri au experienta si reusesc sa ajunga in cel mai scurt timp la dumneavoastra, indiferent de distanta ce trebuie parcursa.

Timpul dumneavoastra este pretios, iar noi dorim sa va ajutam atunci cand va aflati in situatii dificile si urgente. Prin apelarea la serviciile noastre evitati traficul aglomerat si orele pierdute in service-uri, dar in acelasi timp beneficiati de costuri mici si seriozitate. Va asteptam cu cele mai bune oferte de service mobil roti autoturisme, autoutilitare si camioane!