Compania noastra va ofera servicii complete de intretinere si infrumusetare pentru autovehiculul dumneavoastra.

Indiferent ca detineti o masina sau un camion, la noi veti beneficia de cele mai avantajoase oferte de spalatorie auto si camioane. Dispunem de mai multe rampe de spalare autoturisme si camioane, precum si de personal calificat si foarte amabil.

auto-519826_640

Folosim solutii de curatare ecologice de inalta calitate si consumabile care sa protejeze suprafata autoturismelor, lasandu-le cat mai stralucitoare. Buretii si carpele folosite la spalare si stergere sunt intotdeauna noi, dar mai ales de calitate. Astfel, pentru exterior asiguram spalat caroserie, sters praguri si scuturat covorase, iar pentru interior oferta consta in aspirat, spalat covorase, siliconat bord si fete usi si sters praf. In cazul in care doriti curatarea tapiteriei si a plafonului, utilizam spuma activa si aparate speciale care ne ajuta sa transformam interiorul masinii/camionului. In ceea ce priveste operatiunile de exterior, putem polisa masinile cu suprafata patata si zgariata, care si-au pierdut luciul.
Acest procedeu consta in curatarea suprafetei cu ajutorul unei paste abrazive speciale, aplicare unei solutii pentru acoperirea defectelor, aplicarea polisului de luciu si aplicarea unui ultim strat de ceara protectoare. Personalul nostru este foarte atent la detalii, dar mai ales la specificatiile primite de la clienti, astfel ca rezultatul va fi o masina extrem de curata, stralucitoare si parfumata. In cazul in care doriti sa oferiti acest rasfat masinii dumneavoastra, noi va asteptam oricand!